European airfilter group 

voor een zuivere toekomst

Filterzakken

Vloeistof Filterzakken European Airfilter Group B.V.Vloeistof Filterzakken


European Airfilter Group levert vloeistof filterzakken in vele uitvoeringen en maten, passend en overeenkomstig vele merken en fabrikaten. Deze filterzakken zijn speciaal ontworpen als vervangings filter voor bestaande vloeistof filterinstallaties.

Aan de hand van merknaam, typecodering of artikelvoorbeeld kunnen wij u onze equivalente filterzakken voorleggen. De uitvoering zal hetzelfde zijn als de huidige door u toegepaste filterzak, echter normaliter prijstechnisch interessanter!!!

De filterzakken zijn in vele uitvoeringen en fijnheden te verkrijgen. Naast onze "standaard" filterzakken behoren tevens "High Efficiency" en "High Capacity" filterzakken tot ons programma.


Standaard filterzakken
Wij leveren kwaliteits vloeistof filterzakken welke passen in de standaard filterhuizen. Tevens kunnen klantgerichte filterzakken gefabriceerd worden.

Uitvoeringen
De filterzakken zijn te verkrijgen in de traditionele genaaide/gestikte uitvoering en tevens als "gelaste" (welded) uitvoering. Daarnaast is er keuze uit een grote variëteit aan kragen en ringen.

Filtermedia
De filterzakken zijn te verkrijgen in een naaldvilt uitvoering (0,5 - 200 micron) en een monofilament gaas uitvoering (1 - 1500 micron). Overige filtermedia zijn op aanvraag te verkrijgen.


Naaldvilten (0,5 - 200 micron)

Monofilament gaas (1 - 1500 micron)

Polyester

Polyester

Polypropylene

Polypropylene

Nylon

Nylon

Nomex

PTFE

PTFE


WolMerkenoverzicht, overeenkomstige filterzakken
- 3M
- AMA Filter
- Cuno
- Eaton
- GAF
- Hayward
- Lenntech
- Loeffler
- Profiltra
- Etc.

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn